Calendarul zilei:
 
 
23 iulie 2017
Anunturi pe judete

Anunturi toata Romania
Auto Servicii Electro casnice Anunturi diverse Locuri de munca Telefoane Matrimoniale Computere Afaceri Imobiliare inchirieri Imobiliare vanzari Imobiliare cereri
 
Vremea în Zona de Nord Est a Romaniei 

           Botosani
           Suceava
           Iasi
           Bacau
        Neamt
           Vaslui

 
PUBLICITATE
Actualizat 24 din 24 de ore!
Informatia de Nord Est >> Stiri Iasi >> La Iași se lansează proiectul Start-up 2014, dezvoltare antreprenorială în regiunile Centru și Nord Est!
Exclusiv:

La Iași se lansează proiectul Start-up 2014, dezvoltare antreprenorială în regiunile Centru și Nord Est!


Detalii stire La Iași se lansează proiectul Start-up 2014, dezvoltare antreprenorială în regiunile Centru și Nord Est! 04-03-2015  /  340 Vizite                          Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Asociația Exino București, în parteneriat cu Asociația Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Covasna, S.C. Dal Consulting S.R.L Iași, SC Resources Development & Ideas SRL București și SC Arknet Trading Services SRL București implementează proiectul cu titlul „Start-up 2014! O șansă de dezvoltare antreprenoriala durabila în regiunile Centru și Nord Est?, începând cu data de 06 Februarie 2015.

Conferința de lansare a proiectului, va avea loc pe data de 5 martie 2015, începând cu ora 12.00, la Hotel Traian, Piaţa Unirii, nr. 1, Municipiul Iași, jud. Iași, Sala Eminescu.

Proiectul are o durată de 10 luni şi este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor?, Domeniul major de intervenție 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale?. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 8.806.367 lei, din care 8.806.367 lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă.
Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea compețentelor antreprenoriale ale persoanelor care au vârsta peste 18 ani din regiunile Centru și Nord Est și subvenționarea planurilor de afaceri ale acestora în vederea creșterii ratei de ocupare, în mod sustenabil, în acord cu sectoarele identificate ca fiind competitive.

Grupul țintă al proiectului este format din persoane cu vârsta peste peste 18 de ani, care doresc să inițieze o activitate independentă. Grupul țintă al proiectului trebuie să aibă domiciliul/reședința în regiunile de implementare.
La evenimentul de lansare al proiectului sunt invitați reprezentanți ai solicitantului şi ai partenerilor precum și reprezentanți ai mass-media, patronatelor, mediului de afaceri local.
În cadrul conferinței vor fi prezentate obiectivele proiectului, activitățile ce urmează să fie implementate în următoarele 10 luni, precum şi rezultatele anticipate şi indicatorii proiectului.

Documentare: Informatia de Nord Est

Te rugam sa citesti si editia tiparita a ziarului nostru. Se gaseste la toate chioscurile de presa din Botosani si SuceavaCiteste si...
Detalii stire Cel mai important Festival de Muzică electronică şi Arte vizuale din Moldova, debutează la Iași, în 22-23 mai! » Cel mai important Festival de Muzică electronică şi Arte vizuale din Moldova, debutează la Iași, în 22-23 mai!
ElectroLive Session, primul Festival Internaţional de Muzică electronică şi Arte vizuale şi totodată cel mai ...
Detalii stire Piesă de teatru bazata pe legenda Meșterului Manole pusă în scenă la Iași! » Piesă de teatru bazata pe legenda Meșterului Manole pusă în scenă la Iași!
Marți, 19 mai 2015, va avea loc un eveniment deosebit desfășurat în cadrul manifestărilor culturale Serile ...
Detalii stire La Iași se lansează proiectul Start-up 2014, dezvoltare antreprenorială în regiunile Centru și Nord Est! » La Iași se lansează proiectul Start-up 2014, dezvoltare antreprenorială în regiunile Centru și Nord Est!
Asociația Exino București, în parteneriat cu Asociația Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Covasna, S.C. Dal ...
Detalii stire Dublă lansare de carte și Concert coral  la Muzeul Unirii din Iași » Dublă lansare de carte și Concert coral la Muzeul Unirii din Iași
Joi, 3 iulie 2014, de la ora 17.00, la Muzeul Unirii din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova? Iași, ...
Detalii stire Călătorie întreruptă de poliţiştii de frontieră ieşeni » Călătorie întreruptă de poliţiştii de frontieră ieşeni
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţei de Frontieră Bivolari au depistat în zona de ...
Detalii stire FURTUNĂ PUTERNICĂ în Iaşi: Maşini avariate, străzi inundate » FURTUNĂ PUTERNICĂ în Iaşi: Maşini avariate, străzi inundate
O furtună puternică s-a abătut, joi, peste oraşul Iaşi. Mai multe străzi au fost inundate şi două maşini au ...
Detalii stire S-a deschis singurul restaurant cu bucătărie Fusion din Iaşi » S-a deschis singurul restaurant cu bucătărie Fusion din Iaşi
În 25 mai s-a deschis singurul restaurant cu bucătărie Fusion din Iaşi, Maia Fusion & Maia Summer Garden în cadrul ...


Vezi ultimile anunturi imobiliare adaugate.

 
REZULTATE LOTO
 
HOROSCOPUL ZILEI
 
PUBLICITATE
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "InformatiadeNordEst.ro" sunt @ Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate. InformatiadeNordEst.ro nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege, si nici pentru continutul anunturilor si comentariilor postate pe site de utilizatori.